HaDeeKwis; er komt weer reuring in het dorp

HADEE – Nog een paar dagen en HaDee gaat helemaal los: De HaDeeKwis 2022 gaat van start. Nog even in het kort: het kwisboek kan om 18.00 uur opgehaald worden bij De Toren. Betaal contant 25 euro voor de deelname met een team. Daarnaast wordt geadviseerd aan de teamcaptains om de mailbox in de gaten te houden die dag!

HaDeeKwis gaat door op vrijdag 1 april 2022

Het hoge woord is er uit: Nederland gaat open. Eindelijk is er dan weer een HaDeeKwis: vrijdag 1 april gaan we los! Schrijf je vanaf vrijdag 18 februari in via het formulier op deze site, via inschrijven.

Trommel je vrienden dus op en schrijf je in! Ben je met je team ingeschreven dan kun je om 18.00 uur bij De Toren Eten & Drinken je kwisboek komen ophalen. Het inschrijfgeld dient contant te worden betaald bij het ophalen van het HaDeekwisboek. Trommel je vrienden, familie, buren, collega’s en kennissen dus op en schrijf je in!

Aanmelden kan tot vrijdag 25 maart aanstaande.

Volg ons op Facebook en win een antwoord op een vraag!

Als HaDeeKwis voelen we ons natuurlijk geliefd … Dat laten jullie zien op Facebook. Bijna achthonderd volgers maar we willen naar de duizend volgers! Onder de duizend volgers geven ook een unieke prijs weg: een antwoord op een vraag uit de HaDeeKwis van 2022!

Volg ons dus snel met al je teamleden, familie, buren en kennissen op Facebook en wie weet heb je al direct met jouw team een voordeeltje te pakken voordat de HaDeeKwis op vrijdag 1 april begint. We geven een goed antwoord weg op een vraag uit de kwis.
Welke vraag laten we nog even in het midden. Maar we beloven niet te flauw te doen … Dus ga naar Facebook en volg ons!

Op naar de 1000 volgers … Onder hen reiken we een goed antwoord uit op een vraag uit de HaDeeKwis van 2022.

Inschrijven kan vanaf 18 februari 2022

De inschrijving voor de HaDeeKwis van 2022 gaat open op 18 februari! De Hadeekwis zelf is op vrijdag 1 april het HaDeeKwisboek kan op klokslag 18.00uur worden opgehaald bij De Toren. Ook dit jaar kun je team weer inschrijven via een formulier op de site. Het inschrijfgeld dient contact betaald te worden bij het ophalen van het HaDeeKwisboek.