HaDeeKwis gaat niet door op 27 maart

Het hoge woord is er uit: Nederland gaat (bijna) op slot. Dit heeft natuurlijk heel veel gevolgen voor iedereen. Ook voor de HaDeeKwis: deze gaat niet door op vrijdag 27 maart.

Op dit moment hebben we nog geen duidelijkheid over het verloop van alles. We zullen op een later moment bepalen of we het een jaar uitstellen of misschien toch nog later in het jaar een datum kunnen prikken. De HaDeeKwis is zo goed als af, dus we kunnen snel schakelen als het weer mogelijk is.

Gezondheid voor ons allen, staat bovenaan de lijst. Sterkte allemaal.

Volg ons op Facebook en win een antwoord op een vraag!

Als HaDeeKwis voelen we ons natuurlijk geliefd … Dat laten jullie zien op Facebook. Bijna achthonderd volgers maar we willen naar de duizend volgers! Onder de duizend volgers geven ook een unieke prijs weg: een antwoord op een vraag uit de HaDeeKwis van 2020!

Volg ons dus snel met al je teamleden, familie, buren en kennissen op Facebook en wie weet heb je al direct met jouw team een voordeeltje te pakken voordat de HaDeeKwis op vrijdag 27 maart begint. We geven een goed antwoord weg op een vraag uit de kwis.
Welke vraag laten we nog even in het midden. Maar we beloven niet te flauw te doen … Dus ga naar Facebook en volg ons!

Op naar de 1000 volgers … Onder hen reiken we een goed antwoord uit op een vraag uit de HaDeeKwis van 2020.

Inschrijven kan vanaf 1 februari 2020

De inschrijving voor de HaDeeKwis van 2020 gaat open op 1 februari! De Hadeekwis zelf is op vrijdag 27 maart het Hadeekwiskwisboek kan op klokslag 18.00uur worden opgehaald bij de Toren. Ook dit jaar kun je team weer inschrijven via een formulier op de site. Het inschrijfgeld dient contact betaald te worden bij het ophalen van het Hadeekwiskwisboek. De uitslagavond is op zaterdag 18 april in de Toren