Wat een fantastische kwis!

Het zit er weer op! De vijfde editie van de HaDee Kwis kan de boeken in als een zeer succesvolle. 75 teams waren de hele avond in touw. Wij danken jullie voor jullie inzet en enthousiasme!

Benieuwd of jouw breiwerk als allermooiste wordt bestempeld?
Wil je graag weten hoe jullie kabouter het er heeft afgebracht tijdens de Geheime Proef?
Hoeveel mensen er daadwerkelijk záten in bus 158 en waarvoor Michel tot drie keer toe is veroordeeld?
Het antwoord op deze en al die andere vragen, hoor je tijdens de uitslagenavond op zaterdag 14 april in De Toren. Aanvang 20.00 uur.

Houd tot die tijd onze site in de gaten, regelmatig zullen hier nieuwe foto’s op worden geplaatst.

De organisatie

 

 

Inschrijving gesloten

De inschrijving is gesloten! 75 teams strijden as. vrijdag 23 maart mee voor de titel ‘Slimste team van HaDee’. Lukt het WVOZ dit jaar weer om te winnen? Of worden zij dit jaar van de troon gestoten? Vanaf 18:00 uur kunnen de kwisboekjes opgehaald worden bij De Toren. Op 14 april is de uitreikingsavond.

Inschrijving geopend!

 

De inschrijving is geopend! De eerste teams hebben al een bevestiging in hun inbox. Alle inschrijvingen staan op de site onder het kopje ‘Inschrijvingen 2018’. Nog niet ingeschreven? Dit kan onder het kopje ‘Inschrijven’.

Inschrijving open per 1 februari 2018

 

De inschrijving van de HaDee Kwis, die dit jaar gehouden wordt op 23 maart, gaat open op 1 februari. Ook dit jaar kan men inschrijven via de site. Het inschrijfgeld dient contact betaald te worden bij het ophalen van de boekjes.

WVOZ wint voor derde keer HaDee kwis

HEESWIJK-DINTHER – Het team WVOZ heeft de vierde editie van de HaDee Kwis gewonnen. De vriendengroep ging voor de derde keer met de prijs aan de haal.

De uitslag werd zaterdagavond bekend gemaakt in een bomvolle Toren in Heeswijk-Dinther. Volgens teamcaptain Michel van Druenen van WVOZ kwam de zege dit jaar volkomen onverwacht: „We hadden niet het idee veel vragen goed te hebben. Maar blijkbaar toch genoeg voor de overwinning”

De tweede plaats was voor de winnaar van vorig jaar, De Tuinders. Het team ‘Echt wel’ werd derde. Er deden dit jaar 93 teams mee aan de dorpsquiz die op 31 maart werd gehouden.

De Geheime Proef, het juist beantwoorden van geluidsfragmenten, ging naar Chris van Kessel (Petozzie). Jan Schuurmans (Bèmekaorgerapt) won de Schietproef en Dieuwke van Boxtel en Annelies de Vries van De Mozaïekstukken waren het beste in de kookopdracht, het bereiden van een worstelstamp met hachee. Ook dit jaar had de organisatie weer een bijdrage voor een goed doel: Met elkaar, een stichting die 24-uurs zorg gaat verlenen aan mensen met een beperking. Maarten Lucius nam dankbaar de cheque van 500 euro in ontvangst.

Bron: BD.nl Edith Verwegen 23-04-17